Foto gebruik

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Bram Bovens van Bram Bovens Fotografie. Het Copyright van de foto’s berust bij  Bram Bovens van Bram Bovens FotografieBram Bovens Fotografie behoudt zich het recht voor foto's gemaakt tijdens een reportage te gebruiken op deze website ter promotie van zijn werk.


Foto('s) voor privé gebruik gebruiken:
Foto’s mogen voor privé doeleinden worden gebruikt (denk aan het gebruik als bureaublad achtergrond op de PC). Als een foto is voorzien van een watermerk met de witte, grijze of zwarte tekst, eventueel een van deze eerder genoemde in combinatie met een blauwe kleur: ‘Bram Bovens Fotografie www.bb-foto.nl’ dan mag deze in geen enkel geval verwijdert of gemaskeerd worden met bewerkings software door het ofwel eraf te snijden, er iets overheen te zetten of het weg te werken d.m.v. software als Photoshop, Paint et cetera.

Foto('s) als afdruk:
Wilt u een foto bestellen als afdruk dan is dit ook mogelijk in diverse formaten en zelfs op canvas en poster. Stuurt u hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of vult u het contact formulier in.

Foto('s) gebruiken zonder copyright/watermerk voor websites en bedrijven:
Wilt u een foto digitaal gebruiken voor op een website, een flyer, ter promotie van uw bedrijf of om een andere rede dan kunt u ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contact formulier in te vullen.


JoomSpirit